enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp

16.01.2024
A+
A-

Karahallılar Vakfı ve Uşaklılar Vakfı ortak korosu yeni üyelerin katılımıyla çalışmalarına devam etmektedir. Denizli, Aydın ve Afyonlu dostların katılımıyla ortak koromuz adeta bir Egeliler Korosu’na dönüşmüş durumdadır.

Merter’deki Karahallılar Vakfı merkezinde her hafta pazartesi akşamları yapılan koro çalışmalarını TRT sanatçısı Sezen Özmen yönetmektedir.

15 Ocak 2024 pazartesi akşamı yapılan son koro çalışmasına Beyoğlu Klasik Türk Musikisi Derneği, üyeleri de katılmak suretiyle misafirimiz oldu.

Bu akşamki çalışmada ortak koromuzun yanı sıra misafir koro sanatçıların katılımıyla Atatürk’ün sevdiği şarkılar seslendirildi.

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.